Termeni si conditii

DEFINIȚII

Termenii şi condiţiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor activitaţilor de promovare şi vânzărilor de bunuri şi servicii de către Minuta Instantelor SRL (MI) şi orice alt partener cu care acesta are contract în acest sens (Partenerii), prin intermediul magazinului online revista.muzicainstantelor.ro către Utilizator/Cumpărător (persoană fizică sau juridică). Termenii şi condiţiile generale pot fi modificate oricând de către MI şi/sau Parteneri sub condiţia respectării prevederilor legale.
Astfel, termenii de mai jos vor avea următorul inţeles:

WEBSITE/SITE (revista.muzicainstantelor.ro): reprezintă website-ul care are adresa de internet  revista.muzicainstantelor.ro, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informaţiile privind produsele, serviciile oferite sau asigurate şi promoţii/campanii de informare/promovare pentru acestea, desfăşurate de către revista.muzicainstantelor.ro.

BUNURI şi SERVICII: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate pe website şi în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

SPECIFICAŢII: toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în revista.muzicainstantelor.ro precum şi în materialele de informare/promovare ale acestora, oferite de către vânzător/producator, sau de către utilizatori/cumpărători, sau aşa cum apar în Comandă.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează revista.muzicainstantelor.ro, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat TERMENII şi CONDIŢIILE prezentului website.

VÂNZĂTOR: societatea Minuta Instantelor SRL, cu raspundere limitată, având sediul social în Cluj Napoca, strada Nicolae Titulescu nr. 14, ap. 29 inregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J12/1999/2019, CUI 41104394.

CUMPĂRĂTOR: persoana fizică / persoana juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă prin intermediul revista.muzicainstantelor.ro.

COMANDĂ: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri şi Servicii şi sa facă plata acestora.

CONTRACT: o Comandă confirmată de către Vânzător.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor şi alte drepturi asociate, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate şi inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea  revista.muzicainstantelor.ro intr-un mod contrar scopului declarat şi practicii în domeniu, a reglementarilor şi ale legislatiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii  revista.muzicainstantelor.ro, proprietarilor/titularilor legali ai acestuia şi oricarui alt partener cu care exista contract în acest sens.

Continutul site-ului  revista.muzicainstantelor.ro

Informatiile prezentate pe  revista.muzicainstantelor.ro au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vanzator, fara o anuntare prealabila.

Descrierile produselor pot fi incomplete insa Vânzătorul face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante astfel incat produsul sa fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.

Imaginile produselor sunt prezentate pe  revista.muzicainstantelor.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor şi design-ului fara notificare prealabila de către producatori.

Orice date specifice privitoare la stoc şi starea produselor afisate, se pot obtine contactand Vânzătorul prin email / telefon la datele de contact din sectiunea Contact a  revista.muzicainstantelor.ro.

Promotii şi campanii 

Promotiile şi campaniile prezentate pe  revista.muzicainstantelor.ro sunt valabile în perioada de timp mentionata în materialele de promovare şi în regulamente, unde este cazul, acestea fiind valabile în limitele stocurilor disponibile alocate.

Preturile produselor

Preturile produselor şi serviciilor afisate în cadrul site-ului  revista.muzicainstantelor.ro includ  T.V.A. conform legii în vigoare.
Pretul final la care Cumpărătorul poate sa achizitioneaze produsele este considerat cel din Comandă confirmata de Vanzator, cu exceptia situatiilor de epuizare de stoc sau eroare care afecteaza pretul (cf. paragraf Comenzile).
Anterior confirmarii comenzilor, preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Comenzile

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul  revista.muzicainstantelor.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, SMS sau e-mail) prin care Vânzătorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele informatii:

a. Comanda/Precomanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de facturare) şi conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Daca Vânzătorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a Termenilor Comenzii din partea Cumparatorului. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului către Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. 

Cumpărătorul accepta şi consimte ca nu exista contract în lipsa confirmarii comenzii emise de Vanzator.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail sau SMS).

In cazul epuizarii stocului pentru produsul comandat, inainte de finalizarea comenzii, reprezentantul revista.muzicainstantelor.ro va putea oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca şi aspect şi specificatii tehnice cu produsul comandat, în cazul în care pentru produsul comandat exista alternative.

In cazul epuizarii stocului inainte de finalizarea comenzii şi lipsei unei alternative la produsul comandat, Comandă poate fi anulata fara penalitati, chiar daca a fost confirmata de către Vanzator, dar nu inainte de anuntarea Cumparatorului despre aceasta stare de fapt.

In cazul unor eventuale erori de functionare a revista.muzicainstantelor.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, în urma carora pretul este modificat, rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu pretul de vanzare mediu setat de către Vânzător pentru acea perioada, Vânzătorul isi aloca dreptul sa anuleze Comandă efectuata iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic/ email /SMS asupra acestui fapt. Cumpărătorul accepta şi consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare, inclusiv erori umane.

Precomanda reprezintă o Comandă cu statut special pentru un produs ce urmeaza sa fie lansat şi poate fi achizitionat inainte de lansare/disponibilitate fizica în stocul Vanzatorului. Precomanda  va avea aceiasi pasi ca şi o Comandă normala, singura diferenta fiind la termenul de livrare care va fi stabilit în functie de disponibilitatea produsului şi va fi comunicat de către Vânzător Cumparatorului la momentul inregistrarii precomenzii precum şi în urma oricarei modificari a acesteia. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare şi pretul produsului ceea ce ii da dreptul Vanzatorului sa modifice în orice moment şi unilateral aceste informatii în website.

Vanzatorul are dreptul sa modifice şi conditiile initiale ale precomenzii, dar doar dupa ce a informat Cumpărătorul cu privire la acest aspect şi a primit acordul acestuia pentru noile conditii aplicabile.

Vanzatorul nu este considerat culpabil şi nu i se pot imputa penalizari pentru nerespectarea conditiilor initiale sau pentru modificarile conditiilor initiale ale precomenzii, daca acestea sunt impuse de noile conditii oferite de Producator.

Cumparatorul are dreptul de a renunta în orice moment la o precomanda iar daca aceasta fost deja achitata, suma respectiva ii va fi returnata integral.

Contractul la distanta

Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre revista.muzicainstantelor.ro şi client este considerata data facturii fiscale emise de către Vanzator.

Termenii şi conditiile generale prezente vor sta la baza Contractului incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de către producator, importator sau distribuitor dupa caz.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către Vânzător a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii şi implicit Contractului şi pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor dupa livrare,  în special pentru pierderea produselor sau a documentelor.

Facturarea 

Pretul, modalitatea şi termenul de plata, precum şi termenul de livrare sunt specificate în Comanda.
Vanzatorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile şi Serviciile livrate conform conditiilor prevazute în Comanda, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare.

Plata

Plata produselor comandate se poate face conform modalitatilor de plata acceptate de către Vânzător şi conditiilor impuse de finantator în cazul platilor efectuate prin card bancar sau credit.

In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata în contul Cumparatorului, urmand a fi incasata de către Vânzător doar dupa confirmarea comenzii.

In cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional. Demersurile pentru rambursarea banilor în acest caz cad în sarcina Vanzatorului, care insa nu este responsabil de termenul în care aceasta rambursare este facuta, acest aspect fiind în sarcina bancii Cumparatorului al carui instrument financiar a fost utilizat.

Vanzatorul nu este responsabil pentru politica şi conditiile comerciale acordate de către finantatorii ale caror instrumente financiare de plata sunt utilizate pentru plata comenzilor efectuate la revista.muzicainstantelor.ro.

In cazul unor erori aparute în timpul procesului de plata Vânzătorul nu are obligatia de a efectua livrarea, în sarcina acestuia intrand numai informarea Cumparatorului asupra faptului ca procesul de plata nu a fost finalizat. Vânzătorul nu este obligat sa faca demersuri de investigare asupra motivului erorii aparute dar poate oferi suport Cumparatorului în limita disponibilitatii, capacitatii şi responsabilitatii acestuia.

In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de către procesatori de plati autorizati. 
revista.muzicainstantelor.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Livrarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Vanzatorul va asigura livrare in format electronic a produselor ce au o astfel de posiblitate.

Termenele de livrare variaza de obicei intre 2 şi 5 zile lucratoare, în functie de locatia produselor şi de adresa de livrare. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile lucratoare pana la termenul legal de 30 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora, inclusiv cazurile legate de aprovizionare, asa cum sunt ele definite de legislatia în vigoare pe teritoriul Romaniei

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de Cumpărător în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vânzător de la Cumpărătorul respectiv. Penalitatile sau dobanzile sunt excluse.

Acceptarea şi transferul de proprietate

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate în Comanda.
In cazul în care Cumpărătorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, are dreptul sa solicite aducerea la conformitate a Produselor şi Serviciilor conform legislatiei  în vigoare pe teritoriul Romaniei la data incheierii Contractului.

Proprietatea asupra Bunurilor şi Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, în locatia indicata în Comandă (intelegand prin finalizarea livrarii – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Dreptul de retragere 

Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale, fara a se limita la acestea, următoarele:

    a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
    b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
    c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
    d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
    e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
    f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Perioada de retragere expiră în termen de 14 zile de la:

    a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
    b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
    (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
    (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
    (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;

Cu excepţia cazului în care Vânzătorul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează Vanzatorului sau unei persoane autorizate de Vânzător să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri sau în care Vânzătorul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, Vânzătorul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Returul produselor

revista.muzicainstantelor.ro ofera posibilitatea de returnare a produselor în termen de 14 zile în urmatoarele situatii:

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Posibilitatea de retur NU se acorda produselor care prezinta nefunctionalitati datorate manipularii si/sau instalarii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, de schimbari ale starii originale a produsului, de influente naturale sau de pastrare în conditii improprii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de revista.muzicainstantelor.ro în cazul în care produsul prezinta neconformitati rezultate din procesul de fabricatie, manipulare şi ambalare pana la livrarea către client. În orice alta situatie costurile de transport pentru returul initial către Vânzător şi eventualul transport inapoi la Consumator sunt suportate de către Consumator.

Nu vor fi acceptate ca retur produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena şi care au fost desigilate de către Consumator. În cazul produselor care prezinta semne de folosire, în baza unui raport de service, Consumatorului ii va fi restituita contravaloarea produsului din care se va scadea contravaloarea uzurii (care depaseste uzura normala, determinata de incercarea produsului).

  • Produse ce au fost livrate gresit sau fara toate componentele/accesoriile aferente. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata către reprezentantii revista.muzicainstantelor.ro, iar Consumatorul va refuza receptia produsului. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un produs similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de revista.muzicainstantelor.ro.

  • Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile de la primirea produsului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (Dreptul de retragere) . Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Produsele achizitionate de către o persoana juridica se pot returna în termen de 2 zile de la achizitie doar daca prezinta vicii de fabricatie sau daca sunt defecte.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.  

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) şi nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care au fost livrate (sa aiba toate accesoriile şi documentele care le-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc).

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile de la data retragerii dupa verificarea starii produselor returnate, şi este posibila prin virament bancar sau în oricare dintre sediile Minuta Instatelor SRL. Suma inapoiata nu va include costul transportului initial daca achizitia a beneficiat de aceasta facilitate (acesta fiind suportat de către Consumator).

Daca rambursarea produselor sau a unui produs, în cazul comenzilor cu produse multiple, dintr-o Comandă care a beneficiat de transport gratuit determina scaderea valorii totale a comenzii initiale sub valoarea eligibila pentru transport gratuit din valoarea totala de rambursat, se va retine contravaloarea transportului oferit initial.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail/posta.

  • Adresa de e-mail pentru comunicarea notificarilor: office@muzicainstatelor.ro
  • Adresa postala pentru retur: Cluj-Napoca, strada Nicolae Titulescu nr. 14, ap. 29

Dispozitiile OUG 34/2014 se aplica în completare.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de către site-ul  revista.muzicainstantelor.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele din categoria resigilate daca este cazul), în ambalajele originale, dupa caz, şi provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

In cazul produselor vandute şi livrate de  revista.muzicainstantelor.ro, certificatele de garantie sunt emise de către revista.muzicainstantelor.ro pentru toate categoriile de produse. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata în maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@muzicainstatelor.ro sau la numarul de telefon 0740104753 în intervalul Luni-Vineri orele 09.00-18.00. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata în considerare.

Comunicarea cu Utilizatorul/Cumparatorul

Comunicarea oficiala asumata a Utilizatorului/ Cumparatorului cu  revista.muzicainstantelor.ro se poate face prin intermediul datelor de contact din sectiunea de Contact în functie de specificul comunicarii şi prin postarea opiniilor vizavi de produse în zonele de comentarii produse.

revista.muzicainstantelor.ro isi aloca dreptul neopozabil sa excluda sau sa ignore din canalele oficiale de comunicare, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Vanzatorul are libertatea deplina de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Comunicarea oficiala asumata a Vanzatorului cu Utilizatorul/Cumparatorul  se va face prin intermediul datelor de contact puse la dispozitie de către acestia. în cazul în care Utilizatorul/Cumparatorul  nu ofera un minim de informatii (cel putin numar de telefon valid) pentru a putea fi contactat, Vânzătorul nu este obligat sa faca demersuri suplimentare pentru identificarea acestuia şi ii da dreptul acestuia din urma sa nu raspunda la solicitarile respective sau sa nu onoreze comenzile inregistrate cu date incomplete.

Vanzatorul  nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii revista.muzicainstantelor.ro din orice motive, precum şi pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Frauda

Utilizatorul se obliga sa acceseze şi sa utilizeze  revista.muzicainstantelor.ro în scopuri şi prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutului site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tenatativa de fraudare a site-ului si va da dreptul revista.muzicainstantelor.ro de a solicita organelor competente punerea in miscaea  cecetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat aceste fapte.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor şi care nu poate fi evitat asa cum este el definit de legislatia din Romania aflata în vigoare la momentul producerii evenimentului de forta majora.

Legea aplicabila şi Jurisdictia 

Prezentul document este supus legii din Romania.
Eventualele litigii aparute intre revista.muzicainstantelor.ro şi Utilizatori / Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta rezolvare nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Consultati si Politica de confidentialitate si securitate a datelor.

MINUTA INSTANTELOR SRL